cart->get_cart_contents_count(); ?>

Over ons

In een moderne, professioneel opgezette lunchroom/keuken is voor zowel particulieren, als bedrijven in de directe omgeving de mogelijkheid gecreëerd om diverse luxe belegde broodjes af te halen of om te bestellen. Bezorgen op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. De werkzaamheden in de lunchroom worden hoofdzakelijk verricht door bewoners van Phoenixx onder begeleiding van het personeel. De lunchroom wordt in gezet, met de insteek de bewoners van een dagbesteding te voorzien.

Zo krijgen bewoners tijdens de dagbesteding te maken met het aannemen van de telefoon, het voorbereidende werk, de verkoop aan klanten, maar ook het opruimen en schoon houden van de keuken hoort hierbij. De achterliggende gedachte is om op deze manier de bewoners te leren samenwerken en verantwoordelijkheid te laten dragen voor zijn of haar taken.

De broodjes worden in de lunchroom geserveerd op houten planken. Deze planken worden door de bewoners op het terrein zelf gezaagd. Dit creatieve idee verklaard de naam van de lunchroom ‘Phoenixx broodplankje’.

ContactGegevens

Phoenixx Broodplankje

Locatie

President Kennedylaan 12
6881 VM Velp

Openingstijden

Ma : Gesloten

Di - Vr : 09:00 - 16:00

Za : Gesloten

Zo : Gesloten